Bitcoin-uutiset ja kohokohdat, jotka sinun pitäisi tietää

by Idris Ishaan

Vaikka “bitcoin” on hyvin yleisesti kuultu termi, harvat todella tietävät, mitä se on. Vaikka se on kaupankäyntijärjestelmä, se eroaa eniten muista kahdesta syystä. Ensinnäkin se sisältää digitaalisen valuutan, joka voidaan siirtää helposti. Ainutlaatuisemman tekee siitä kuitenkin se, että siihen ei osallistu pankkeja tai muita virallisia rahoituslaitoksia. Se on vain vertaisverkko, joka on riippumaton ja vastuuton. Seuraavassa on joitain tärkeimmistä viimeaikaisista bitcoin-uutisista ja kohokohdista:

Nimettömyys – Jos haluat suorittaa yksinkertaisia tapahtumia käyttämättä henkilöllisyyttäsi ja pankkitilitietojasi, bitcoinit mahdollistavat sen. Kaikki suoritetut tapahtumat ovat anonyymejä, ellet päätä toisin, eikä niitä voida jäljittää takaisin sinulle. Jokaiselle tapahtumalle luodaan yksilöllinen osoite, jota ei koskaan toisteta.

Vastaanottajan oikeudet – Toisin kuin useimmat muut kaupankäynnin muodot, bitcoinit ovat peruuttamattomia, etkä voi peruuttaa maksua sen lähettämisen jälkeen. Jos joudut peruuttamaan tapahtuman, tarvitset vastaanottajan suostumuksen. Lisäksi tapahtumat vievät noin 10 minuuttia, toisin kuin muut rahoitustapahtumat, jotka käsitellään lähes välittömästi.

Luksustuotteiden ostaminen – Yksi tärkeimmistä syistä bitcoinien suosioon oli se, että ne sopivat ihanteellisesti ulkomaisten luksustuotteiden ostamiseen. Nämä ovat niitä, joita näiden maiden hallitukset verottavat voimakkaasti, ja lopulliset kustannukset tulevat erittäin korkeiksi. Koska bitcoineihin ei liity valtion instituutioita, sinun on maksettava nollaveroa. Tämä yhdessä jo ennestään minimaalisten transaktiokustannusten kanssa tekee niistä ihanteellisen hyödyllisen tuotteiden ostamiseen ulkomailta.

Mobiililompakko – Suosituimpia bitcoin-uutisia oli se, että tietokoneversion lisäksi esiteltiin mobiiliversio. Tämä tarkoittaa, että voit asentaa sovelluksen älypuhelimeesi ja hallita bitcoinejasi sen kautta. Se helpottaa myös kolikoiden vaihtamista dollareiksi milloin tahansa.

Rajoitettu hyväksyntä – Huolimatta bitcoinien kasvavasta käytöstä, sinun on tarkistettava, hyväksytäänkö ne kaupassa, jossa haluat käyttää niitä. On edelleen monia paikkoja, jotka eivät hyväksy niitä kelvollisena, käyttökelpoisena valuuttana. Tämän odotetaan kuitenkin muuttuvan pian, ja digitaalisen valuutan suosio kasvaa helposti.

Related Posts