Kuinka aloittaa yritys ostamalla ja myymällä tukkumyyntiä

by Idris Ishaan

Jos etsit helppoa liiketoimintamallia, jonka voit aloittaa itse päästäksesi ulos urasta tai vain siksi, että pidät ajatuksesta työskennellä itsellesi, tukkutavaroiden ostamisella ja myymisellä on monia houkuttelevia etuja.
Tässä vain muutamia:
• Pääsykustannukset ovat alhaiset
• Voit työskennellä millä tahansa markkina-alueella tai alalla, josta pidät
• Voit tehdä sen toisen työn ohessa
• Se on erittäin skaalautuva
• Se on helppoa eikä vaadi erityisosaamista
• On hauskaa aloittaa
Jos pidät äänistä, kun pyörität yritystä vapaa-ajallasi poissa talostasi tai autotallistasi ja kasvatat sen sitten siihen pisteeseen, että voit lopulta elättää itsesi, tämä on loistava malli aloittaaksesi. Lue eteenpäin, niin katsomme, kuinka voit aloittaa tällaisen yrityksen helposti ja ansaita rahaa ja toivottavasti pitää hauskaa hetkessä.
Päästä alkuun
Ellei sinulla ole onnea sijoittaa suuria määriä käteistä, haluat todennäköisesti aloittaa pienestä ja rakentaa. Onneksi se on tarpeeksi helppo tehdä.
Itse asiassa voit itse asiassa aloittaa ilman investointeja, jos haluat yksinkertaisesti myymällä omistamasi asiat tai kenties eBayssa tekemäsi asiat. Ja jos sinulla ei ole rahaa investoitavaksi tai tarpeeksi tavaroita jo myytäväksi, voit yrittää metsästää carboot-myymälöissä ja hyväntekeväisyysliikkeissä ostaaksesi halvalla asioita, joita voit myydä myöhemmin. Tätä kutsutaan pohjimmiltaan “bootstrappingiksi”, koska vedät itsesi ylös omilla bootstrapsillasi.
Kun ansaitset tarpeeksi rahaa tällä tavalla, voit sijoittaa ensimmäiseen tukkuostoksesi. Pohjimmiltaan kun ostat tukkumyyntiä, maksat suuresta tavaratilauksesta – yleensä suoraan toimittajalta – mutta saat ne tämän seurauksena alennettuun hintaan. Mitä suuremman tilauksen ostat, sitä halvemmalla saat jokaisen tuotteen ja sitä enemmän voit ansaita, kun myyt ne myöhemmin.
Älä kuitenkaan unohda, että tarvitset myös muita tarvikkeita, kun myyt näitä tuotteita. Jos esimerkiksi aiot myydä tukkukoruja, sinun on myös löydettävä paikka, josta voit ostaa tukkukoruja.
Liiketoiminnan kasvattaminen
Kun olet myynyt kaikki tukkutuotteesi voitolla, sinulla pitäisi jo olla ylimääräistä rahaa, jonka voit nyt sijoittaa uudelleen. Tämä on enemmän käteistä kuin mitä alunperin piti, mikä tarkoittaa, että voit tehdä suuremman tilauksen ja siten kasvattaa voittoasi entisestään (muista kuitenkin varata hieman itsellesi!).
Ajan myötä tämä kasvattaa liiketoimintaasi, mutta nämä ylimääräiset voitot voidaan myös ohjata muille alueille. Miksi et esimerkiksi säästäisi rahaa ja teetä sitten verkkosivusto rakennettavaksi? Tällä tavalla voit aloittaa myynnin eBayn ulkopuolella säilyttääksesi suuremman prosenttiosuuden käteisrahastasi ja tarjotaksesi itsellesi lisää markkinointimahdollisuuksia.
Vastaavasti voit myös käyttää rahaa mainontaan, mikä varmistaa, että useammat ihmiset ovat tietoisia uudesta yrityksestäsi ja että sinulla on paremmat mahdollisuudet tavoittaa laajempi yleisö. Sinun tulisi harkita tämän tekemistä, kun osakesi muuttuu hitaasti.
Lopulta saatat huomata, että otat vastaan ​​yhä suurempia tilauksia, jolloin kannattaa harkita varastoon muuttoa, ehkä puhelinlinjan perustamista asiakkaille ja ehkä henkilöstön palkkaamista auttamaan yrityksesi päivittäisessä toiminnassa. . Kun olet päässyt siihen pisteeseen, onnittelut: sinulla on nyt oma yritys!
Seuraava askel on tulossa todella onnistuneeksi…

Related Posts