Mitä universaalit vedenpuhdistimet tarkalleen ovat?

by Idris Ishaan

Yleiskäyttöiset vedenpuhdistimet käyttävät erilaisia puhdistustekniikoita yhdistettynä tuottamaan puhdasta, puhdistettua ja maukasta vettä. Useimmat puhdistusyritykset yhdistävät 2–3 puhdistusprosessin tehon useissa vaiheissa veden puhdistamiseksi. Jotkut menetelmistä, joita käytetään veden puhdistamiseen kaikenlaisista bakteereista ja epäpuhtauksista, ovat seuraavat.

RO plus UV-puhdistimet
Tämä yhdistelmä on paras mahdollinen tekniikka, jota yritykset käyttävät puhdistaakseen ja tarjotakseen hienointa, puhdistettua vettä. Käänteisosmoosia ja ultraviolettiteknologiaa käytetään yhdessä poistamaan vedestä bakteereita, raskasmetalleja, viruksia ja muita liuenneita epäpuhtauksia.

RO plus UV plus UF
Kaikkia edellä mainittuja kolmea käyttäviä järjestelmiä pidetään tehokkaimpana veden puhdistamisessa kaikenlaisista epäpuhtauksista, mukaan lukien bakteereista, bakteereista, raskasmetalleista ja liuenneista epäpuhtauksista. Myös muut yritykset käyttävät UF-suodattimia varmistaakseen, että vesi on puhdasta. Jotkut heistä käyttävät älykästä tekniikkaa TDS-tason tarkistamiseen ja käyttävät myös puhdistustekniikkaa, joka on paras veden puhdistamiseen, joten kuluttajien ei tarvitse huolehtia siitä, mitä käyttää. Tällaiset puhdistimet ovat kuitenkin kalliita ja niiden ylläpito maksaa paljon. Kun TDS-vesitasosi on korkeampi, nämä puhdistimet voivat alentaa TDS-tasoa ja tarjota parhaan tuloksen päivittäiseen kulutukseen.

Pre-post aktiivihiili
Pre-post aktiivihiili on hyödyllinen imemään myrkyllisiä orgaanisia kemikaaleja, kuten torjunta-aineita. Tämä voi pidentää RO-kalvojen elinkaarta estämällä epäpuhtaudet, jotka voivat tarttua RO-kalvoihin ja lyhentää niiden käyttöikää.

Universaalisten vedenpuhdistinten plussat

Voi toimia minkä tahansa vesihuollon kanssa ilman ulostuloveden laatuun liittyviä ongelmia;
Ne parantavat veden makua sisällyttämällä tarvittavaan juomaveteen tarvittavat kivennäisaineet;
Ne puhdistavat vedestä kaikenlaisia epäpuhtauksia, kuten kuolleita soluja, haitallisia suoloja, raskasmetalleja, ioneja ja myrkyllisiä kemikaaleja;
Monivaiheiset puhdistimet tappavat ja poistavat vedestä sairauksia aiheuttavia bakteereja, bakteereita ja viruksia, jotta se olisi turvallista juoda.
Universaalien vedenpuhdistuslaitteiden miinukset

Sähköä käytetään aina veden puhdistamiseen ja puhdistukseen. Ratkaisuna puhdistaja voi sisältää varastosäiliön puhtaan veden varastointiin käytettäväksi aina sähkövian sattuessa.
Ylläpitokustannukset ovat hieman korkeat, koska niissä käytetään erilaisia tekniikoita veden puhdistuksessa, mikä vaatii säännöllistä huoltoa, jotta vedenpuhdistin toimisi hyvin. Tämä on kuitenkin paljon parempi kuin rahan ja ajan käyttäminen lääkkeisiin ja lääkärikäyntiin.

Related Posts